Novi filmovi u bioskopu

U utorak i sredu 24-25. septembra od 18 časova možete pogledati film Priča o igračkama 4 ( Toy Story 4 ).

Kada Forki, igračka koju je Boni napravila kao deo zadatka, sebe proglasi otpatkom a ne igračkom, Vudi smatra da je njegova uloga da pomogne Forkiju da prihvati to da je on igračka. Ali kada Boni na porodično putovanje ponese celu bandu igračaka, Vudi će se naći u neočekivanoj avanturi u kojoj će ponovo sresti svoju davno izgubljenu prijateljicu, Bo Pip. Posle mnogo godina koje je provela sama, njen avanturistički duh i život u pokretu izmenili su njenu nežnu, porcelansku spoljašnjost. Vudi i Bo će shvatiti da su, kada ožive kao igračke, potpuno različiti, ali i da im je to jedna od najmanjih briga.

U petak i subotu 27-28. septembra od 19 h možete pogledati film Dora i izgubljeni zlatni grad ( Dora and the Lost City of Gold ).

Naviknuta na izazove, Dora ubrzo predvodi Butsa (svog najboljeg druga, majmuna), Dijega (Džef Valberg), misterioznog stanovnika džungle (Euhenija Derbeza) i grupu tinejdžera, u živopisnu pustolovinu spašavanja njenih roditelja (Eva Longorija, Majkl Penja) tokom koje mora da reši neverovatnu misteriju o izgubljenom zlatnom gradu.

Od četvrtka do subote 26-28. 09. od 20 h se prikazuje film Rambo – Do poslednje kapi krvi ( Rambo V: Last Blood )

Uprkos ozbiljnim godinama legendarni Silvester Stalone je jedan od najpopularnijih svetskih filmskih akcionih junaka koji je najpoznatije uloge ostvario upravo u seriji filmova o Rokiju i Rambu. Vijetnamski veteran Džon Rambo (Silvester Stalone) preživeo je mnoge potresne događaje u svom životu te se povukao u jednostavan život u izolaciju. U novom nastavku kultnog serijala Rambo se sukobljava sa pripadnicima meksičkog kartela koji se drznuo da mu otme ćerku.

Od četvrtka do subote 26-28. 09. od 22 h se prikazuje film Ukleto (Haunt).

Za vreme Noći veštica, grupa tinejdžera zadesiće se u ukletoj kući za zabavu, koja obećava da će probuditi sve njihove najmračnije strahove. Ta noć će postati smrtonosna, kad shvate da su neke od njihovih noćnih mora realnost.

Prethodna objava