Novi filmovi u bioskopu

Nove projekcije u bioskopu

Noć veštica (Halloween)  film je na repertoaru Centra za kulturu i turizam Mladenovac za sve ljubitelje dobrog horora, 25,26 i 27. oktobra 2018. od 22 časa.

Džejmi Li Kertis se vratila u ulozi Lori Stroud, kultnog serijala horor žanra „Noć veštica“ posle četrdeset godina, od originala Džona Karpentera. Upravo se ova verzija filma nadovezuje na tu.
Režiser Dejvid Gordon Grin je vratio taj strah i brutalnost. Smrskane glave, zariveni noževi, sve ono neprijatno za gledanje i prestašno smešteno je u poslednji nastavak.

 

Kondorito Avantura u svemiru (Condorito: La Película) se prikazuje od četvrtka 25. do subote 27.10. od 18 časova. Crtani film Kondorito predstavlja ekranizaciju najpopularnijeg stripa u Latinskoj Americi. Priča prati Kondorita i njegove drugare u ludoj avanturi punoj smeha. Film je sinhronizovan.

 

Južni vetar je na repertoaru od 25. do 27.10. od 20h u Centru za kulturu i turizam Mladenovac. Dobitnik dve nagrade „Valter fest 2018“ za najboljeg glumca i za najbolji film.

Život postaje zanimljiviji i bogatiji kada Petar Maraš, kradljivac automobila iz Beograda, počne da živi sa svojom devojkom Sofijom. On je deo iskusne kriminalne grupe iz Beograda, koja uspešno posluje zahvaljujući dobrim vezama i podmićenim policajcima. Dramatičan obrt se dešava kada ukradu pogrešan auto i to menja živote svih u Petrovoj okolini.
Za sve ljubitelje dobre akcije, vratolomne vožnje, uzbudljivih odnosa, mangupa nežnog srca, okrutnih moćnika i iskrene životne priče o borbi između dobra i zla, film Miloša Avramovića donosi sat i po akcije.

U glavnim ulogama: Miloš Biković, Miodrag Radonjić, Dragan Bjelogrlić, Nebojša Glogovac, Miloš Timotijević, Nela Mihajlović, Jovana Stojiljković, Srđan „Žika” Todorović, Bogdan Diklić, Hristo Šopov, Ivajlo Zahariev, Aleksandar Berček, Deniz Abdula, Miloš Petrović, Milan Nikitović, Ljubomir Nikolić

Prethodna objava
Sledeća objava
0 Shares