Mladenovac na muzičkom takmičenju “Srbija u ritmu Evrope 2019”

Gradska opština Mladenovac učestvovaće po treći put u muzičko-scenskom takmičenju “Srbija u ritmu Evrope” koje će ove godine biti održano u Vrnjačkoj Banji, gradu pobedniku 2018. godine, uz direktan prenos na Prvoj srpskoj televiziji.

Zahvaljujući izuzetnom odzivu dece na audiciji koja je održana 30. januara ove godine u Centru za kulturu i turizam Mladenovac, a posebno njihovom izraženom talentu za pevanje i ples koji se pod stručnim nadzorom formira u školama, plesnim grupama, kulturno-umetničkim društvima i drugim oblicima umetničkog izražavanja, stručni žiri je izabrao 16 učesnika sa izuzetnim vokalnim i plesačkim umećem.

Deca iz Mladenovca, koja će na takmičenju nastupiti u konkurenciji više od 20 gradova i opština iz Republike Srbije, ove godine predstavljaju Italiju, kao jednu od zemalja čija ambasada podržava manifestaciju “Srbija u ritmu Evrope” i izvešće pesmu Ane Okse “Donna con te” na italijankom jeziku.

Deca od samog početka funkcionišu kao tim koji će se boriti za pobedu. Mladenovac će na ovom takmičenju predstavljati Damnjana Damnjanović i Dimitrije Milenković u pevanju, dok će u plesu nastupiti Vanja Radosavljević, Lena Kuzmanović, Nađa Brkić, Lenka Jakšić, Tamara Pavlović, Nevena Mijailović, Ana Glišić, Neda Adamović, Magdalena Avramović, Sara Andonov, Nina Rogić, Lola Obradović, Neda Petrović i Katarina Sarić.

Tokom narednih šest meseci, odnosno do finala koje će biti održano u junu, izabrani takmičari imaće intenzivne pripreme sa profesorima pevanja i instruktorima plesa, koje im je dodelila produkcija programa “Srbija u ritmu Evrope”.

Prethodna objava
Sledeća objava
0 Shares