Sport Vision

Sport Vision u TCM na prodajnom prostoru od preko 200 m2 u ponudi ima preko 1000 razlicitih modela patika i preko 5.000 razlicitih sportskih artikala.

Kompanija Sport Vision lider je u prodaji sportske obuće, odeće i opreme  na tržištima Balkana. Kompanija je osnovana 1996. godine u Bijeljini, a sedište je u Beogradu.
Sport Vision partner je vodećih svetskih sportskih brendova Nike, Adidas, Reebok, Timberland, Converse, distributer je brendova New Balance i Helly Hansen a kompanija ima i ugovore olicencnoj proizvodnji renomiranih brendova: Champion, Umbro, Ellesse, Lonsdale, Sergio Tacchini, Slazenger i mnogih drugih. Sport Vision ponosni je sponzor muškog i ženskog Košarkaškog kluba Crvena zvezda, svih selekcija Fudbalskog saveza Srbije, fudbalskog kluba Vojvodina i mnogih individualnih sportista.

Sve prodavnice u Srbiji su prepoznatljive po velikom izboru sportske obuće i odeće, konkurentnim cenama, najtrazenijim i uvek novim modelima, dobrim lokacijama, ljubaznim prodavcima, poklonima za kupce, akcijama i modernom enterijeru.

Za više informacija posetite:  https://www.sportvision.rs/
Radno vreme: 9-22h
Kontakt telefon: 011/7740-536