Takko Fashion

U trendu sa kompanijom Takko

Impresivna moda po razumnim cenama

Koliko je raznolika i bogata svakodnevica našeg kupca, toliko je takođe raznovrsna i moda kompanije Takko. Već preko30 godina,kao međunarodna modna kompanija,opremamo dame u trendu odgovarajućim autfitima za različite situacijesvakodnevice– i to u gotovo1.900 poslovnica u 17zemalja! Naravno da i Vašim najmilijima neće ne dostajati ništa: izuzetan izbor kolekcija za bebe, decu, tinejdžere i muškarce zaokružuje portfolio brenda Takko.

Ležerni casual komadi, praktični basic artikli, ženstvene siluete i atraktivni trendi komadi – u različitim Takko kolekcijama današnja žena pronalazi trendove kojise njoj dopadaju, i u kojima se ona dopada drugima. Kompanijski dizajneri predstavljaju aktuelne Takko trendove na različite modne teme, tako da svaka žena može da kombinuje pojedinačne komade, verne sasvim ličnom stilu, jednostavno uzuvek nove autfite.

Basic komadi su središt esvakog ormara sa odećom. Stoga sasastavni deoTakko asortimana i dostupni u svakom momentu u velikoj paleti boja. I to naravnone samo za dame, već i za celu porodicu.

U asortimanu je i za njega prisutnosve ono što ona rado na njemu želi da vidi: klasične košulje i džemperi, ležerne majice, šortsevi, platnene pantalone i farmerke u različitim nijansama. A ni mališani u šoping turi sigurno iz Takko-a neće izaći praznihruku.

 Moda iz Minstera, za ceosvet: od 2000. Godine Takko kontinuirano ide u pravcu ekspanzije, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. U međuvremenu oblačimo našedame i njihove najmilije u Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj, Holandiji, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Poljskoj, Belgiji, Sloveniji, Estoniji, Litvaniji, Hrvatskoj, Italiji,Srbiji i Francuskoj.

 

Za više informacija posetite: https://www.takko.com/sr-rs/
Radno vreme: 10-21h