Benu apoteka

BENU je farmaceutski maloprodajni brend sa prepoznatljivim I modernism izgledom apoteka. Odlikuje nas nov i proaktivan pristup u sprovođenju farmaceutske usluge prilagođen zahtevima savremenog potrošača.

BENU Apoteke su prisutne na tržištu Srbije od 2014. godine, čime smo se pridružili velikoj evropskoj porodici. Preko 1000 apoteka u preko 10 zemalja I preko 5000 zaposlenih daju svoj stalni doprinos razvoju vrhunske zdravstvene usluge, o čemu svedoči I preko 45 miliona zadovoljnih kupaca širom Evrope. Naš asortiman čini široka paleta lekova, medicinske kozmetike, proizvoda namenjenih kućnoj dijagnostici, dodacima ishrani, kao I različiti  proizvodi namenjeni nezi dece.Proizvodi Iz grupe BENU robna marka zauzimaju posebno mesto u asortimanu naših apoteka.Potrošači su već prepoznali odličan kvalitet ovih proizvoda dostupan po pristupačnim cenama.

BENU Apoteke su otvorene  I svetle. Daju mogućnost direktnog pristupa atraktivnom asortimanu kao I stalnu podršku našeg osoblja kroz stručan savet I pravu preporuku. Mišljenje naših pacijenata nam je važno I briga o njima je uvek na prvom mestu.

Uslovi  plaćanja:
Gotovina
Platnekartice: Visa, Master Card, Maestro, Dina
Čekovimagrađana- mogućnostplaćanja na 3-5 rata

Za više informacija posetite:  www.benuapoteka.rs
Radno vreme: ponedeljak-subota 08-21h, nedelja 09-21h
Kontakt telefon:011/8240-119