O nama

VAŠ TRŽNI CENTAR

Tržni Centar Mladenovac – TCM otvoren je 14.4.2011. godine i za kratko vreme postao je omiljeno sastajalište i mesto za kupovinu i razonodu  Mladenovčana, ali i posetilaca iz Aranđelovca, Topole, Smederevske Palanke, Sopota…

Po svojoj ponudi i sadržaju tržni centar je u rangu sa najnovijim trendovima u Evropi.
Moderan objekat izgrađen po najvišljim standardima omogućava posetiocima da uživaju u kupovini i razonodi u klimatizovanom prostoru,  prostoru opremljenom najsavremenijom protivpožarnom opremom, fizičkim i tehničkim obezbeđenjem.

Tržni Centar Mladenovac – TCM se proteže na 8000 m2 prodajnog prostora, a svojim posetiocima  nudi besplatano parkiranje   na 123 parking mesta, a u okviru tržnog centra nalazi se i dečije igralište na otvorenom.

Pored uživanja u kupovini tržni centar postaje i centar zabave jer posetiocima nudi brojne dečije predstave, animatore za decu, brojna kulturna i sportska dešavanja.
Tržni Centar Mladenovac – TCM brzo je postao  mesto susreta svih generacija, centar kupovine i porodične zabave. Ovde možete nabaviti sve što je potrebno za jedno domaćinstvo, obući se po najnovijim modnim trendovima, ili zabaviti najmlađe sa profesionalnim animatorima za decu.  Nakon sjajne kupovine možete se osvežiti u kafe-restoranu  i uživati u raznovrsnim specijalitetima i izvanrednoj usluzi.

Kupovina je  zadovoljstvo, a Tržni Centar Mladenovac Vam nudi sve na jednom mestu u Vašem komšiluku.