Deichmann

Porodično preduzeće Deichmann osnovao je Heinrich Deichmann pre više od 90 godina i ono je danas u trećoj generaciji najveći evropski trgovac obućom u maloprodaji. Ideja osnivača firme uopšte se nije promenila: neophodno je da svi ljudi mogu priuštiti sebi dobru obuću. Zbog toga, već decenijama Deichmann nudi kupcima veoma kvalitetnu obuću po veoma povoljnim cenama.

Obuća Deichmann nije samo veoma povoljna, nego je u pogledu mode i aktuelna. To omogućuju pronalazači trendova koji stalno traže najnovije modele i boje za sledeću kolekciju.Svejedno da li se radi o ženskoj ili muškoj, o dečijoj ili sportskoj obući.Upravo je Deichmann dokaz: moderna obuća ne mora biti skupa.
Obuća Deichmann se danas može naći u 20 zemalja Evrope i Amerike. Kako bi kvalitet celokupne obuće bio jednako visok, postoje mnogobrojne kontrole. Kontroliše se kod svakog artikla kvalitet kože i đona, odgovarajući oblik i sprovodimo test na štetne materije.

Veliko poverenje kupaca u marku Deichmann učinilo je od njih ono, šta su oni danas:Najveći trgovac obućom u Evropi sa najvećim izborom za celu porodicu. Tako uvek možete biti sigurni da radite dobru stvar I kupujete na pravom mestu.

Za više informacija posetite:  https://www.deichmann.com/RS/sr/shop/welcome.html
Radno vreme:
 09-21
Kontakt telefon: 011/8245805