Dexy Co Kids

Poslujemo od 1996. godine i lideri smo u uvozu i distribuciji aktuelnih svetskih igračaka, dok ujedno imamo i široko razvijenu mrežu maloprodajnih objekata za decu.

Svoju lidersku poziciju potvrđujemo poverenim pravom da na teritoriji Srbije, a za pojedine brendove i u celoj regiji, zastupamo vodeće svetske kompanije za proizvodnju igračaka poput: LEGO, Hasbro, MGA, Disney, Moose, Burago, Majorette, Revell, Tomy i mnoge druge.

Od 2007. godine razvijamo sopstvenu maloprodajnu mrežu Dexy Co Kids koja je i jedan od fokusa našeg strateškog poslovanja.
Naša mreža u Srbiji trenutno broji 28 specijalizovanih maloprodajnih objekata u 13 gradova širom zemlje.

Dexy Co Kids maloprodajni objekti se nalaze na najaktuelnijim lokacijama a svaka prodavnica je veoma pažljivo i kreativno osmišljena. Posebna pažnja je posvećena sigurnosti i zabavi dece uz pružanje zadovoljstva potrošačima prilikom kupovine.

Veliko iskustvo i ljubav koju gajimo, u poslovanju sa proizvodima koji su namenjeni deci, preporučuje nas za pouzdanog i poštovanog inostranog partnera.

Svake godine svojim vernim kupcima predstavljamo najnovije svetske trendove što će biti i vizija u budućim godinama poslovanja.

Za više informacija posetite:  https://www.dexy.co.rs/
Radno vreme: 9-21h
Kontakt telefon: 011/7740-700