Dm Drogeriemarkt

Dm drogeriemarktje najveći drogerijski lanac u Evropi, koji posluje u 13 zemalja Evrope, sa mrežom od preko 3.500 prodajnih objekata i sa preko 61.000 zaposlenih. Na tržištu Srbije se pojavio 2004 godine. Danas, 15 godina kasnije, u Srbiji ima više od 90 drogerija i preko 850 zaposlenih, dok u svom asortimanu ima 26 robnih marki i oko 14.000 proizvoda iz segmenta lepote, prirodne kozmetike, organske hrane, kao i lične higijene, proizvoda za domaćinstvo i negu beba.

Ono na šta je dm posebno ponosan jeste njihov asortiman organskih proizvoda. Sa preko 400 organskih proizvoda,dmBio je brend sa najširim asortimanom organske hrane u Srbiji. Na taj način dm jepostao nezaobilazno mesto za sve kupce kojima je organska ishrana deo svakodnevnice. Sa sloganom „Organsko nije uvek skupo“ dm nastavlja i dalje da proširuje ovaj asortiman kako bi zadovoljiopotrebe svojih kupaca.

Pored velikog broja proizvoda robne marke koje je dmuvrstio u svojasortiman, postoje i proizvodi koje je moguće kupiti isključivo u dm-u. U pitanju su proizvodi koji se u Srbiji mogu naći ekskluzivno u dm-u, kao što su proizvodi koji nastaju u saradnji sa influenserima i blogerima. Sa preko 300 takvih proizvoda dm se na tržištu Srbijepozicionirao kao kompanija koji svojim kupcima uvek omogućava pristup svetskim trendovima.

dm drogeriemarkt je kroz projekat dm inkubator pokazao da je odgovorna kompanija posvećena ulaganju u razvoj domaće privrede i da je pouzdan partner srpskom društvu. Jedan od omiljenih programa lojalnosti za sve roditelje dm babybonus, u okviru kojeg svaka novorođena beba prijavljena u program dobija paket dobrodošlice. Od 2017. podržavamo projekat „Čepom do osmeha“ kroz sve naše prodajne objekte.

Radno vreme: 09-21h

Broj telefona: +381 11 2062-900

Fax: +381 11 2062-935

Facebook: dm drogeriemarkt Srbija

Instagram: dm_srbija

Homepage: https://www.dm.rs/

Email: dmbgd@dm-drogeriemarkt.rs