Extra Sports

FER KUPOVINA, DOSTUPNA SVIMA

EXTRA SPORTS je maloprodajni lanac sportske obuće, odeće i opreme u Srbiji i regionu. Deo je najveće sportske maloprodaje u Srbiji i Regionu- Sport Vision kompanije. Poznat je po odličnim cenama, stalnim popustima i asortimanu najpoznatijih svetskih brendova Nike, Adidas, Reebok, Converse, Lotto koji je podeljen na ženski, muški i dečiji.

Prva prodavnica otvorena je 2016. godine, na Novom Beogradu na 2.000 m2 sa više od 80.000 artikala u ponudi. U narednom periodu otvoreno je još 15 prodavnica u svim većim gradovima u Srbiji. Osim u Srbiji, EXTRA SPORTS trenutno posluje još u 3 zemlje regiona – u Hrvatskoj, Bosni i Hercegovini i Crnoj Gori.

Do kraja 2020. godine planirano je otvaranje još 10 objekta u Srbiji, Hrvatskoj i Bosni i Hercegovini.

Kupovina sportskih artikala potrošačima iz cele Srbije umnogome je olakšana i dostupnija lansiranjem internet prodavnice EXTRA SPORTS . Kupovina u Extra Sports internet prodavnici je brza i jednostavno, i što je još važnije potpuno bezbedna i pouzdana. Potrošačima je omogućena besplatna isporuka za porudžbine veće od 1.000 dinara, besplatna zamena artikala ili veličine, plaćanje pouzećem, karticama, kao i plaćanje na rate karticama banke Intesa.

Proširenje, razvoj i unapređenje koncepta EXTRA SPORTS se nastavlja i dalje sa zadatkom i ciljem da u narednom periodu koncept postane prepoznatljiv pre svega kvalitetom ponude, ali i da postane prvi izbor mnogih potrošača zbog najboljeg odnosa kvaliteta i cena u sportskoj maloprodaji.

Sve što vam je potrebno za  sport i to za celu porodicu pronaći ćete u Extra Sports-u. Kod nas je fer kupovina dostupna svima!

 

Radno vreme: 10-22h

Website: www.extrasports.com

Facebook profil: https://www.facebook.com/extrasportssrb/