Roda

Roda sa najširim asortimanom i najboljom ponudom domaćih proizvoda po povoljnim cenama predstavlja mesto prave velike i porodične kupovine.
Vodeći se parolom “Tamo gde je porodica” Roda je širokim asortimanom proizvoda za dom i organizacijom događaja za sve uzraste predstavljam mesto za kupovinu i uživanje za sve porodice u Srbiji.

Grupa Mercator čije je sedište u Ljubljani je najveći trgovac prehrambenim proizvodima u regionu jugoistočne Evrope sa preko 23.000 zaposlenih.
Mercator ima 1.425 prodajnih objekata u regionu jugoistočne Evrope ukupne površine 11 miliona kvadratnih metara u kojima se pored prehrane i proizvoda za svakodnevnu upotrebu u domaćinstvu prodaje tehnička roba i tekstil.

U Sloveniji i Crnoj Gori Mercator je vodeći trgovac, dok je u Srbiji i Hrvatskoj drugi.
Prvi prodajni objekat u Srbiji Mercator je otvorio u decembru 2002. godine.
Tokom tog perioda Mercator je investirao više od 380 miliona evra u obezbeđivanje preko 200.000 kvadratnih metara trgovačkih površina u Srbiji čime se svrstao među najznačajnije investitore u zemlji. Intenzivan razvoj Mercatora na tržištu Srbije obeležila je kupovina društva M-Rodić. Time je Mercator postao drugi po veličini trgovinski lanac u zemlji sa tržišnim učešćem danas oko 8 odsto.
U Srbiji danas postoji preko 130 prodajnih objekata Mercator i Roda formata, koja su mesta ugodne kupovine u objektima idealne površine – između 1.200 i 4.000 m² uz asortiman do 50.000 artikala.

Za više informacija posetite: https://www.roda.rs/
Radno vreme: 7-22h
Kontakt telefon: 011/7158-130