Takko Fashion

U trendu sa kompanijom Takko

Impresivna moda po razumnim cenama

Koliko je raznolika i bogata svakodnevica našeg kupca, toliko je takođe raznovrsna i moda kompanije Takko. Već preko 30 godina, kao međunarodna modna kompanija, opremamo dame u trendu odgovarajućim autfitima za različite situacije svakodnevice – i to u gotovo 1.900 poslovnica u 17 zemalja! Naravno da i Vašim najmilijima neće nedostajati ništa: izuzetan izbor kolekcija za bebe, decu, tinejdžere i muškarce zaokružuje portfolio brenda Takko.

Ležerni casual komadi, praktični basic artikli, ženstvene siluete i atraktivni trendi komadi – u različitim Takko kolekcijama. Današnja žena pronalazi trendove koji se njoj dopadaju, i u kojima se ona dopada drugima. Kompanijski dizajneri predstavljaju aktuelne Takko trendove na različite modne teme, tako da svaka žena može da kombinuje pojedinačne komade, verne sasvim ličnom stilu, jednostavno uz uvek nove autfite.

Kako bi novim look-ovima dao finalni pečat, Takko nudi veliki izbor aksesoara i torbi, koje aktuelne modne teme savršeno dopunjavaju. A i za ispod garderobe Takko ima šta da ponudi: od udobnog i funkcionalnog donjeg veša, pa do rafiniranih setova.

Za ženske obline je Takko izumeo modnu liniju Maxi Blue. Odeća u veličini 42 do 54 je skrojena posebno za potrebe korpulentnije dame. Lagani materijali i krojevi koji ističu figuru,vešto u prvi plan izbacuju ženske atribute i brinu se za to da se dama u svakom momentu dobro oseća.

Basic komadi su središte svakog ormara sa odećom. Stoga sastavni deo Takko asortimana i dostupni u svakom momentu u velikoj paleti boja. I to naravno ne samo za dame, već i za celu porodicu.

U asortimanu je i za njega prisutno sve ono što ona rado na njemu želi da vidi: klasične košulje i džemperi, ležerne majice, šortsevi, platnene pantalone i farmerke u različitim nijansama. A ni mališani u šoping turi sigurno iz Takko-a neće izaći praznih ruku.

Šaroliki dečiji asortiman raspolaže odećom za bebe (56 do 92), decu (98 do 128) i tinejdžere (134-176), koja je najpogodnija  za igru, jurcanje i lud provod.

 Moda iz Minstera, za ceosvet: od 2000.godine Takko kontinuirano ide u pravcu ekspanzije, kako u zemlji, tako i u inostranstvu. U međuvremenu oblačimo naše dame i njihove najmilije u Nemačkoj, Austriji, Švajcarskoj, Holandiji, Češkoj, Slovačkoj, Mađarskoj, Rumuniji, Poljskoj, Belgiji, Sloveniji, Estoniji, Litvaniji, Hrvatskoj, Italiji,Srbiji i Francuskoj.

 O kompaniji Takko ­

Kao internacionalni brend, Takko predstavlja modu koja se dopada ženi današnjice. Pored trendi stilova, modnih tema koje se stalno menjaju i atraktivnog ambijenta poslovnice, presvega je ubedljivapovoljna cena. Takko je sa skoro 1.900 poslovnica u 17 zemalja jedan od vodećih modnih lanaca maloprodaje u Nemačkoj i Evropi. Aktuelne kolekcije, ponude i novine kompanije Takko zainteresovani mogu pronaći na adresi www.takko.com.

Za više informacija posetite: https://www.takko.com/sr-rs/
Radno vreme: 10-21h