Back to school uz Sinsay

Back to school  uz Sinsay

 

Ove jeseni školski hodnici biće puni odevnih kombinacija koje ističu svačiji individualni stil. Samo pogledajte kolekciju SiNSAY Back to School koja odražava razne modne trendove i ukuse.

 

Početak školske godine je savršena prilika za obnavljanje garderobe svakog učenika. Zato Sinsay nova jesenja kolekcija obiluje must-have komadima za učenike orijentisane ka modi. Fotografije iz editorijala za kolekciju “Back to School” nastale su u Berlinu.

 

Počnimo sa novim “Back to School” komadima namenjenim našim najmlađima. Upečatljiva odeća za devojčice, kompleti trenerki u predivnim nijansama roze i jorgovana, kao i dukserice sa neodoljivim detaljima poput faltica (od 599 RSD) posebno zapadaju za oko.

 

Pronaći ćete i mnogo formalnijih predloga kao što su džemperi, klasične košulje ili plisirane suknje. Dečaci mogu da biraju između širokog spektra super udobnih trenerki i pantalona (od 699 RSD) u nijansama zelene, senf žute ili mornarsko plave. Nećete moći da skinete pogled sa odeće inspirisane američkom modom, kao što su blejzeri i prsluci (od 1499 RSD), kao i duksevi sa logoom Harvarda. Cela kolekcija je dopunjena praktičnim dodacima, uključujući rančeve i razne modele patika.

 

Tinejdžeri ne mogu bez stila koledža. Trendovi koji su preplavili američke kampuse devedesetih vratili su se u obliku pletenih kardigana i prsluka za nju, kao i polo majica dugih rukava (poznatih i kao ragbi majice) za njega. Devojke mogu da dodaju jedinstven vajb svojim odevnim kombinacijama uz trendi suknje (od 699 RSD) i beretke. Dečaci mogu da se odluče za pantalone i jakne (od 999 RSD) dostupne u više jarkih boja.

 

Kolekcija Sinsay’s Back to School sada je dostupna u odabranim prodavnicama brenda i na www.sinsay.com.

 

 

 

Prethodna objava
Sledeća objava